Main menu

Seat-in-Coach in Zuid-Amerika

Internationale groepsrondreizen in Zuid-Amerika.
Vanaf 8 tot 23 dagen, gegarandeerd vanaf 2 personen en begeleid in het Engels of Duits. Uitermate geschikt voor reizigers die het prettig vinden om georganiseerd door Zuid Amerika te reizen maar met nog steeds voldoende individuele vrijheid.

Voordelen

  • gegarandeerde vertrekdata bij minimaal 2 personen
  • samengesteld internationaal reisgezelschap
  • volledige begeleiding van Engels- of Duitstalige kwaliteitsgidsen
  • keuze uit 3* of 4* hotels
  • inclusief dagelijks ontbijt, excursies, entreegelden, transfers
  • voldoende individuele vrijheid voor eigen invulling of voor optionele excursies

Engelstalige begeleiding en kwaliteitsgidsen
Uw samengestelde reisgezelschap geniet op de reisbestemming van Engelstalige privé services en privégidsen. In enkele gevallen wordt er, om de prijs aantrekkelijk te houden, een groepsexcursie aangeboden die dan als zodanig in de reisbeschrijving is vermeld.

Individuele vrijheid
Dagelijks ontbijt is inbegrepen, soms ook een lunch en/of diner. De meeste avonden en enkele dagdelen kunnen naar eigen wens worden ingevuld.

Veel is inbegrepen
Het enige dat er nog dient te worden bijgeboekt is de internationale vlucht en de binnenlandse vluchten indien van toepassing. Inclusief: alle hotelovernachtingen met ontbijt, alle transfers, lokale gidsen, excursies, entreegelden en bagageafhandeling.

Verlenging vooraf en/of achteraf
Of het nu om verlengingsnachten gaat, een meerdaags arrangement of een strandvakantie. South American Tours biedt hiervoor ook een uitgebreid aanbod.

South American Tours (SAT)
Een agentschap onder Europees management. Sinds 1973 operationeel met 7 eigen kantoren in Argentinië, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Peru en Uruguay. Het Europees saleskantoor bevindt zich in Frankfurt. SAT is gespecialiseerd in groepsreizen, individuele maatwerkreizen, Incentives en Special Interest Travel.

Voor de reisindustrie
South American Tours werkt uitsluitend met de reisindustrie. Beschikt over een uitstekende aansprakelijkheidsverzekering en biedt haar reizen aan in dollars (USD).
zie ook: www.southamericantours.com
wil je meer weten over South American Tours?: mpeereland@southamericantours.com