Main menu

Cruceros Australis, cruisen naar het einde van de wereld

De cruiserederij Cruceros Australis neemt je klanten mee naar de meest ongerepte en zuidelijkste regio van Zuid Amerika. Een unieke ervaring omdat de regio een van de laatste en grootste intact gebleven plekken op aarde is. Deze cruise in de sporen van Charles Darwin is uitzonderlijk, via het Beagle kanaal en de straat van Magalhaen wordt ook legendarisch Kaap Hoorn bereikt.

De cruiseschepen zijn kleinschalig (maximaal 210 passagiers) en beschikken over uitsluitend buitenhutten. De gidsen aan boord spreken Spaans, Engels en Duits. Er is verder een restaurant, bar/lounge, panoramische ramen en een buitendek. Alle maaltijden, drankjes en excursies zijn inbegrepen. Vertrek is mogelijk vanaf Ushuaia of Puntas Areas en er zijn vaste vertrekdata. Informatie en boekingen:  Nederlandse touroperators waarvan de lokale agent een contract heeft met de rederij.

Cruceros Australis: de nieuwste cruise routes 2015
Naast de klassieke 4- en 5-daagse routes (enkele reis) vanuit Ushuaia en Punta Arenas biedt Cruceros Australis nu ook 4-daagse cruises aan die beginnen en eindigen in Ushuaia of Punta Arenas. En bovendien zijn er nu ook speciale 5-daagse
‘whale watch’cruises. Varen door het leefgebied van de“Humpback“ Walvis is al fantastisch en het zien van deze prachtig wezens maakt deze cruise wel heel erg bijzonder. Zodiacs brengen je tot wel heel dichtbij het adembenemende schouwspel. 
Ben je nieuwsgierig geworden bekijk dan onderstaand filmpje van Cruceros Australis:
„A wonderful life experience“ http://tinyurl.com/oa25uab