Main menu

Waarom de Caribbean Latin Workshop?

In 2019 vond alweer de 8e editie van de Caribbean Latin Workshop plaats. Sinds 2018 is er ook een Belgische editie. Monique Peereland en Hetty Grote vertellen. 

Wat levert een bezoek aan de Caribbean Latin Workshop nu eigenlijk op?
Veel, aldus Monique Peereland. Je krijgt de unieke kans om een groot aantal bestemmingen en reisproducten uit de Caribbean en Latijns Amerika (beter) te leren kennen. En dan niet alleen de bekende, maar juist ook onbekende bestemmingen. Dit alles in een intieme, gastvrije setting en met oog voor een bijzondere locatie, goed eten en drinken. Daarnaast lukt het ons elk jaar weer om een bijzonder thema in te brengen. Zo hebben we in 2019 een fotojournalist, die voor o.a. National Geographic werkt, bereid gevonden zijn foto’s en verhalen te delen met onze bezoekers.

Waarom organiseren jullie de workshop?
Hetty Grote: Onze passie voor de regio is groot en we hebben een breed netwerk met daarin grote en kleine spelers. Het is ons doel om zo veel mogelijk diverse partners bij elkaar te brengen, om het voor de reisprofessional zo interessant en afwisselend mogelijk te maken. We zijn 8 jaar geleden begonnen en tot dusver het enige platform voor de Caribbean en Latijns Amerika gebleken. Daarnaast, zegt Monique, zijn wij niet alleen organisator, maar vooral heel actief betrokken. Het is ons er veel aan gelegen dat iedereen er alles uit haalt wat mogelijk is. Dat geldt voor zowel de bezoekers als voor de partners die op de beursvloer aanwezig zijn. Onze kennis en ons netwerk delen wij graag, want wij geloven in de kracht van samenwerken. Dat is niet alleen effectief, maar vooral ook veel leuker!