Main menu

30 september 2019 Caribbean Latin Workshop

Caribbean Latin Workshop – speciale editie
2019
 datum: maandag, 30 september
locatie: De Gruyter Fabriek in ’s Hertogenbosch

Meld je aan!
Voor reisagenten, inkopers, andere reisgerelateerde collega’s en toeristische pers. Open het registratieformulier om je in te schrijven. Na registratie volgt een bevestigingsmail.

Programma
Vanaf 16.00: Beursvloer meet & greet en 1-op-1 meetings
Vanaf 17.30: Caribbean Latin Buffet
18.30 – 19.30: Gastsprekers*
19.30 tot 22.15: Beursvloer: speeddaten, 1-op-1 meetings + prijstrekking

*18.30: Blue Destination Bonaire, Debby Rauwers
Bonaire presenteerde zich begin dit jaar als 1e ‘Blue Destination’ op de wereld. Het eiland zet in op duurzaamheid, het beheer van de natuur en het behoud van erfgoed en cultuur. De kleur blauw verwijst naar de prachtige tinten blauw van de zee, maar vooral ook naar de onderwaterwereld die voor Bonaire van onschatbare waarde is.

*18.45: Reisverhalen van topfotograaf Raymond Rutting
Deze bekroonde en veelzijdige fotojournalist voor o.a. de Volkskrant en National Geographic brengt als geen ander, inspirerende verhalen en reisfotografie samen. Speciaal voor onze workshop geeft Raymond een kijkje in zijn ziel als fotograaf en neemt ons daarbij mee naar o.a. Brazilië, Guatemala, Panama, Argentinië, Belize.

Bereikbaarheid: ’s Hertogenbosch, gratis parkeren op een groot parkeerterrein voor de deur. Vanaf het Centraal Station is het zo’n 15 minuten lopen.

De Gruyter Fabriek: een indrukwekkend industrieel erfgoed, dat 200 jaar geleden werd gebouwd voor de grootste Hollandse supermarktketen De Gruyter. Vandaag de dag een hotspot voor artistiekelingen, je vindt er creatieve ondernemers en kunstenaars. Hier bruist het van de energie en daarom een perfecte plek voor de Caribbean Latin Workshop. Iedereen haalt er uit wat hij/zij eruit wil halen. Of het nu interessante contacten, nieuwe ideeën of inspiraties zijn, je bezoek zal beslist de moeite waard zijn.

Exposanten op de beursvloer 
(laatste update 18-september-2019)

Open het registratieformulier om je in te schrijven. Na registratie volgt een bevestigingsmail. Heb je vragen mail ons. 

Foto-impressies bekijken van de editie van vorig jaar? Fotogalerij