6e editie Caribbean Latin Workshop - caribbeanlatin.nl

6e editie Caribbean Latin Workshop

27 september 2017: persbericht Reisbizz.nl
UTRECHT Reeds voor de zesde keer werd op 26 september 2017 de inmiddels welbekende Caribbean Latin Workshop georganiseerd. Dit maal was gekozen voor een locatie in Utrecht. De 18 deelnemende partners heetten de reisagenten van harte welkom in Colour Kitchen, een karakteristiek schoolgebouw uit de jaren ’30 in de wijk Zuilen. Klik hier voor de foto-impressies en hier voor een korte video

In zogeheten meet & greet sessies van ongeveer 12 minuten kon de reisbranche aanschuiven bij een keur aan verkeersbureaus, DMC’s , airlines en cruise rederijen. Tussen de gesprekken door werden de aanwezigen getrakteerd op tropische hapjes.

partnerlogos

Onder de nieuwkomers dit jaar bevonden zich onder andere Coming2, Global hotels & resorts en Skorpios cruises. Eerstgenoemde biedt als destination management partner hotels, transfers, excursies en service in de breedste zin van het woord aan in landen als de Dominicaanse Republiek, Mexico en Jamaica.

Wie op zoek is naar luxe accommodatie in het Colombiaanse Cartagena kan voortaan bij Global hotels & resorts terecht, die als nieuwe speler op de Nederlandse markt te vinden is. Daarnaast opende deze keten in 2016 een splinternieuw hotel in Panama.

Skorpios Cruises biedt een onvergetelijke reiservaring in de Chileense wereld van gletsjers en fjorden. Het is de enige cruisemaatschappij die met ijsbrekers in het zuidelijke en noordelijke ijsveld van Chili vaart.

Na de lunch en een tweede ronde speeddates, werd de middag afgesloten met een indrukwekkende film over de verschillende deelnemende bestemmingen. Met een dampende empanada nog in de hand verlaten de deelnemers met een tas en hoofd vol nieuwverworven informatie het pand. Rond de klok van zes uur werden er nieuwe bezoekers verwelkomd voor het avondprogramma. Reken maar dat de komende tijd veel reizen naar het Caribisch gebied en Latijns Amerika geboekt gaan worden.

    A A