Aruba Anders beleven, dan kies je Paradera Park - caribbeanlatin.nl

Aruba Anders beleven, dan kies je Paradera Park

Genieten op het relaxte ritme van het Arubaanse leven doe je bij dit kleinschalige paradijsje. Een verblijf midden op het eiland, weg van de toeristenbubbels, heeft veel verrassende voordelen. Je kan er alle kanten op, waardoor je Aruba op een hele andere manier beleeft, lees: minder toeristisch. Een huurauto is wel een vereiste en ‘easy’, want rijden op Aruba is overzichtelijk én veilig. Je krijgt geen spijt, beloofd!

Naar welk strand gaan we vandaag?

Aruba heeft de meest fantastische stranden in de Caribbean, dat weten we allemaal. Het zijn vooral Palm Beach en Eagle Beach die populair zijn. Niet zo gek dus dat de meeste toeristen kiezen voor een hotel dichtbij deze stranden. Maar wist je dat Aruba meer stranden heeft? De één heerlijk rustig, de ander fantastisch om te snorkelen en weer een ander de ‘perfect spot’ voor een picknick. Laat je verrassen, want als je ze eenmaal hebt ontdekt, dan wil je niet meer anders, this is the Aruba way! Je voelt je er al snel thuis, alles eenvoudig bereikbaar en vriendelijk. Paradera Park is de perfecte uitvalsbasis, omdat de ligging centraal is en je hebt ook nog eens het gemak van parkeren voor de deur.

Persoonlijk, Kleinschalig en 4-sterren comfort

Paradera Park Aruba is thuiskomen, het comfort van een volledige keuken, heerlijke koffie, bedden die geweldig slapen én goede Wi-Fi. Dat dus, de service en voorzieningen doen niet onder voor die van de luxe hotels aan de kust. Het zijn vooral de details, de kleinschaligheid en persoonlijke aandacht die het grote verschil maken. Werkelijk aan alles is gedacht om het de gasten naar de zin te maken, Het begint al bij de online check-in, je krijgt dan toegang tot het gastenportaal met veel informatie. Denk aan een uitgebreide routebeschrijving en de Aruba guide met allerlei tips. Allemaal bedoelt om je een onvergetelijke en onbezorgde vakantie te bezorgen. De eigenaren, Debby en Henk, doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Ze kunnen van alles regelen, een gevulde picknickmand, strandstoelen, een toertje, restaurant tips. You name it!

Details maken het verschil

Bij aankomst krijg je meteen de sleutel van je appartement overhandigd om direct neer te strijken in een heerlijk verkoelde kamer (ja, ook daaraan is gedacht). Met een QR code maak je Wi-Fi connectie, je hebt een Illy koffiemachine tot je beschikking en opfrissen doe je in de ruime badkamer met luxe Aloe Vera badproducten en verse bloemen. Eenmaal gesetteld kun je dus voor al je vragen terecht bij Debby en Henk. Overigens hoef je daarvoor niet naar de receptie, dat kan gewoon via Whatsapp. En oh ja ze spreken Nederlands. Ontbijt bijboeken kan ook, of het nu alleen voor de 1e ochtend is of elke ochtend. Het ontbijt wordt aan de deur bezorgd. Verder is er een supermarkt dichtbij.

Leukste hideway op Aruba, unieke locatie

In een prachtige tropische tuin genieten van rust en het geluid van ritselende palmenbladeren door de wind. Het staat er vol met palmbomen, varens en heel veel bloemen, daartussen een zwembad met zonneterras en verder heel veel schaduwrijke zithoekjes. Daaruit alleen al blijkt dat dit allerleukste onderkomen op Aruba in veel opzichten verschilt van de hotels aan de kust. Het ligt ook zo heerlijk verscholen, maar toch heel centraal, want binnen 10 minuten op één van de stranden en de leukste eet- en drinkspots. Kortom een van de best bewaarde pareltjes van Aruba.

Boeken?

Paradera Park Aruba is in Nederland te boeken via o.a. TUI of Expedia, maar voor speciale wensen of uitgebreide informatie neem dan vooral een kijkje op de website paraderapark-aruba.com of neem contact op met Monique Peereland zij is in Nederland gevestigd en vertegenwoordigt Paradera Park.