Bonaire met de tuktuk - caribbeanlatin.nl

Bonaire met de tuktuk

Bonaire ontdekken in een tuk tuk is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens duurzaam. Het bedrijf Bontuk rijdt met volledig elektrisch aangedreven tuktuks en neemt je mee op avontuur. De schoonheid van Bonaire boven water ontdekken is al een ervaring op zich, maar de landschappen voorbij zien trekken vanuit een open voertuig, is een superbeleving. De wind door je haren, ruiken, voelen en bewonderen. Genieten dus!

Er zijn verschillende tours, van een stadstour Kralendijk, een noord- en zuidtour tot de Grand Tour.  De noordkant is beslist de moeite waard, een landschap, getypeerd door heel veel cactussen, de prachtige kustlijn, en het Gotomeer, waar flamingo’s te zien zijn. Deze elegante vogels zijn het embleem van Bonaire, er wordt zelfs gekscherend gezegd dat er net zo veel flamingo’s wonen als inwoners. De zuidtour laat je kennis maken met de vuurtoren, de rode & witte slavenhutten en de zoutpannen. De wisselende kleuren van de zoutpannen, het contrast van de dieproze zoutvelden, de azuurblauwe zee en de schittering van het intense wit van de zoutbergen. Bovendien kan er ook een fotografie tour geboekt worden. Op pad met een professionele fotograaf, die de mooiste plekjes kent en je vertelt hoe je de schoonheid van Bonaire optimaal kunt vastleggen.

Wist je dat Bonaire heel veel geheimen herbergt? Bontuk deelt die graag met je tijdens de tours. Een stukje geschiedenis, die ongelofelijk interessant is.

Er zijn tuktuks voor maximaal 4 personen. Vanaf 5 personen wordt de Big Tuk ingezet die maximaal 7 personen kan vervoeren. Bontuk gaat voor groen en ecologisch! Neem voor meer info een kijkje op: https://bontuk.wordpress.com/