CaribbeanLatin Workshop 2016 succes - caribbeanlatin.nl

CaribbeanLatin Workshop 2016 succes

Een succesformule
Op 06 september vond de CaribbeanLatin workshop alweer voor de 5e keer plaats.  Op het dag- en avondprogramma kwamen in totaal zo’n 100 reiscollega’s af. Zij werden geupdate en geinformeerd door 10 partners. Van de laatste reistips en insiders nieuws naar de heerlijkste hapjes, gerechten en drankjes. Kortom genieten, netwerken en er ook nog eens heel veel van opsteken. 

Locatie
Het Worldhotel Wings op de airport Rotterdam-TheHague is een toplocatie. De meet&greet met partners vond in de informele sportsbar plaats. Aansluitend was het genieten in het sfeervolle a la carte restaurant. Hier werd een, speciaal voor de workshop, samengesteld Caribbeanlatin menu geserveerd met mooie wijnen.

Kleinere opzet
Een gelimiteerd aantal partners was uitgenodigd, dit op herhaaldelijk verzoek van de bezoekers van de vorige edities. Deze nieuwe opzet werd door zowel partners als bezoekers als zeer postitief ontvangen en gezien als een absolute toegevoegde waarde voor de workshop. De reacties nadien waren lovend en zeker een stimulans om ons weer voor te bereiden op de volgende CaribbeanLatin workshop.