Cavas Wine Lodge - caribbeanlatin.nl

Cavas Wine Lodge

Dit boutique hotel aan de voet van de Andes is voor de verwende reiziger. Persoonlijk gastheerschap, sublieme service, uitstekende cuisine en wijnen voeren hier de boventoon. Niet voor niets behorend bij Relais&Chateaux. De lodge beschikt over 18 kamers en ligt verscholen op een landgoed van 55 hectare, omringd door wijngaarden in de regio Mendoza.

Alle kamers bieden veel privacy, zijn ruim opgezet en van alle luxe voorzien. Elke kamer beschikt over een buitendouche, een eigen zwembad en open haard. Het dagelijks wisselende menu wordt perfect afgestemd met een wijnselectie uit eigen wijnkelder. De keuken bereidt de maaltijden uitsluitend met ecologisch geteelde en geoogste producten. Er is verder een prachtige Spa. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom.

klik hier voor de website van Cavas Wine Lodge

Mendoza en omgeving
In de direct omgeving is genoeg te doen. Wijnproeven in de omliggende bodega’s maar ook actieve uitjes zoals raften, wandeltochten of paardrijden.

Vragen, prijzen en boekingen:
Cavas Wine Lodge maakt deel uit van de Latin Collection, een selectie van reisproducten met een bijzondere reisbeleving en stijl. Ben je reisspecialist en heb je hulp of advies nodig bij het boeken? Neem hiervoor contact met ons op.