Jouw 5-sterren droombestemming - caribbeanlatin.nl

Jouw 5-sterren droombestemming

Met temperaturen van gemiddeld 30 graden op Curaçao word je natuurlijk heel blij, maar je wordt nog blijer als je in dit meest luxe resort op Curaçao verblijft. Bij het Curaçao Marriott Beach Resort voelt iedereen zich VIP gast! Direct aan een mooi strand, 2 zwembaden en je hoeft het hotel niet te verlaten, want er is een ruime keuze aan restaurants, met a la carte opties als ook trendy eetconcepten. Zin in shared dining, sushi of een grilled steak? Jij kiest!

Internationale flair en een Caribbean touch

Curaçao Marriott is een hotel van wereldklasse met internationale flair en combineert perfect met de eilandsfeer op Curaçao, relaxt en ongedwongen. Een unieke match, het beste van 2 werelden zeg maar. De design inrichting is warm, elegant, modern, echt helemaal van deze tijd! En de service? Uiteraard spik en span, zoals je dat van een luxe 5-sterren hotel mag verwachten, maar wel één met een inspirerende Caribbean touch.

Caribbean luxury op z’n best

Curaçao Marriott Beach Resort opende begin november 2019 weer officieel zijn deuren na een miljoenenrenovatie van 3 jaar. Echt veel, heel veel is vernieuwd, je vraagt je af wat er eigenlijk niet is aangepakt? Er is een hele nieuwe verdieping bijgekomen en er zijn suites toegevoegd,  alles opnieuw ingericht in modern design, Caribbean luxury op z’n best.

Het resultaat? Een ‘one of a kind’ en ‘moeilijk te evenaren’ beach resort op Curaçao. Hier moet je zijn als je je vrij en blij wilt voelen in een omgeving van charme en luxe, pure verwennerij. Even helemaal weg van (t)huis, lekker offline in een digitale detox of toch liever niet? Wat jij wilt, alles kan.

Curaçao Marriott Beach Resort genieten van de Caribbean zon in stijl

Agentenspecial speciaal voor jou!

Wie snakt er nu niet naar er even tussenuit, lots of ‘me’ time op een perfecte spot, away from home? Daarom speciaal voor jou, omdat je een gewaardeerde reiscollega bent en wij vinden dat je meer dan wie ook een ‘zonnetje’ verdient in deze bijzondere tijd. Voor 150 US-dollar per kamer per nacht (minimaal 2 nachten), inclusief ontbijt voor 2 personen ben je onze gast. Als je 5 nachten of meer boekt, doen we er ook nog een resort credit bij van 50 Us-dollar! Doe eens gek en boek gewoon, de vliegtickets zijn nog nooit zo aantrekkelijk geprijsd geweest, genieten van de Caribbean zon in stijl is zo wel heel dichtbij. Geldig voor verblijf in de maanden april, mei en juni 2021, voor jou, reisagent, en een introducee die samen een kamer delen. Interesse stuur ons een email