Ecocamp - Torres del Paine - caribbeanlatin.nl

Ecocamp – Torres del Paine

In één van de mooiste natuurparken van Zuid Amerika, Torres del Paine bevindt zich Ecocamp. Dit ecovriendelijke verblijfadres heeft direct toegang tot de pittige hike naar de bergtoppen Las Torres, waaraan dit park zijn naam ontleend.

De domes
Je slaapt in een stevige koepeltent, hier dome genoemd, bestand tegen de sterke wind en soms extreme kou van Patagonië. De grootste dome is, die waar de gasten samen komen en de maaltijden nuttigen.

139752-ecocamp-patagonia-domes-and-view

Slapen
Er zijn 4 type domes die in grootte van elkaar verschillen. De Suite Dome is de ruimste en meest comfortabele en beschikt, net als de superior dome, over een kachel en een privébadkamer. De standaard dome heeft een gedeelde badkamer. Alle domes hebben een groot raam voor het geweldige uitzicht overdag en ‘s avonds een sterrenhemel om bij in slaap te vallen.

  • Standaard dome (10m2): geen verwarming, maar dikke dekens en gedeelde badkamer.
  • Superior dome (23m2): propaan verwarmer en een privébadkamer.
  • Suite dome (28m2): terras, privébadkamer, verwarming en een houtkachel.
  • Suite dome loft (37m2): idem als suite dome, 2 verdiepingen voor max. 4 personen.

standard_dome_ecocamp_patagonia_accommodations

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klik hier voor de website van Ecocamp

Van arrangementen tot losse overnachtingen
Je kunt losse overnachtingen boeken op basis van ontbijt, maar wil je geheel verzorgd met maaltijden inclusief wijn en dagelijkse begeleide excursies, dan kun je een arrangement boeken van ten minste 3 nachten (indicatieprijs in het laagseizoen 2018: euro 1.400,- per persoon op basis van een 2-persoons dome).

W-trekking
Dit is de meest bekende meerdaagse trekking in Torres del Paine. Ecocamp organiseert 5- en 7-daagse trekkings die op vaste dagen vertrekken. Geheel verzorgd, inclusief alle maaltijden en deskundige begeleiding. De trekkings beginnen en eindigen in Ecocamp, daartussen slaap je in eenvoudige berghutten. Meer info over de W-trekking en opties om deze onbegeleid te doen klik hier.

Vragen, prijzen en boekingen:
Ecocamp maakt deel uit van de Latin Collection, een selectie van reisproducten met een bijzondere reisbeleving en stijl. Ben je reisspecialist en heb je hulp of advies nodig bij het boeken? Neem hiervoor contact met ons op.