8 januari jl. was de eerste editie van een uniek dinerconcept bij het Curaçao Marriott Beach Resort. Het waren niemand minder dan Patron Cuisinier Erik van Loo en Chef Juliën van Loo van sterrenrestaurant Parkheuvel** die samen met de Executive Chef van het Curaçao Marriott, Alex Kooijman, de sterren van de hemel kookten. Het diner bestond uit een 5-gangenmenu met bijpassend wijnarrangement. De Chefs werden bijgestaan door de voltallige keukenbrigade en het bedienend personeel van het Curaçao Marriott Beach Resort.
Speciaal voor dit concept wordt het Çspice restaurant het toneel van een bijzondere Michelin sterrenavond uit met prachtige creaties van meesterkoks en onvergetelijke smaaksensaties. Curaçao Marriott hotelgasten, maar ook culinaire liefhebbers van buiten, kunnen vooraf reserveren.
Over Patron Cuisinier Erik van Loo en Chef Juliën van Loo
Erik van Loo is sinds 2006 eigenaar van het Restaurant Parkheuvel in Rotterdam, bekroond met twee Michelin sterren. Hij heeft een lange staat van dienst in de culinaire wereld en is inmiddels één van de bekendste chefs in Nederland. Een scala aan signature gerechten staan op zijn naam als ook een aantal culinaire boeken. Sinds 2020 wordt hij in de keuken bijgestaan door zijn zoon Juliën.
Ze zijn beiden gepassioneerde chefs die de lat onverminderd hoog leggen, hun motto is dan ook: “Ongeacht de weersomstandigheden, of het nu keihard regent, de zon schijnt, een tropisch klimaat of stevige kou, waar wij koken is er altijd een Champions League finale.” aldus Erik en Juliën van Loo.
Impressie van het 5-gangenmenu op 8 januari jl.
Elianne was er tijdens dit bijzondere sterrendiner bij, lees haar recensies https://www.instagram.com/eliannedrinkswine/
Het smaakt naar meer..
De eerste van de reeks Michelin sensaties is zeer succesvol van start gegaan. Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de eerstvolgende editie, die zich in 2022 verder uit zal rollen en dan natuurlijk ook weer ‘powered by Curaçao Marriott Beach Resort’.