El Otro Lado - caribbeanlatin.nl

El Otro Lado

El Otro Lado is een luxe retreat aan de Caribische kust, zo’n uur rijden van Panama City en uitsluitend per boot bereikbaar vanuit het vissersdorp Portobelo. Dit bijzondere hotel ligt aan een beschutte baai, verscholen in het regenwoud. Kunstzinnig en uniek door de combinatie van natuurschoon en liefde voor kunst en cultuur uit de regio.

download
In een artistieke sfeer en midden in de natuur, genieten gasten een maximale privacy met de moderne voorzieningen en kwaliteit van een luxe hotel. De 8 kamers en 5 huizen zijn elk uniek, ingericht met handgemaakte kunstvoorwerpen. De huizen dragen namen die het karakter onthullen; forest, sea, sun en spirit house.

el-otro-lado-portobelo-39337497-1483534953-ImageGalleryLightboxLarge
Het grootste gastenverblijf is ‘Casa Grande’, een compleet huis van 2 verdiepingen met een oppervlakte van 800m2. Casa-grande-EL-OTRO-LADO001

Het restaurant ‘Gazebo’ is het centrale middelpunt, grenzend aan het zwembad met uitzicht op zee. Het ademt creativiteit, het is er warm en stijlvol met kleurrijke details en kunstwerken. Het menu is Caribbean fusion, een ode aan de rijke Caribische smaken en geuren, vermengd met invloeden uit Afrika en Europa.

Omgeving
In het vissersdorp Portobelo heerst een typisch Caribisch sfeertje, kleurrijk en relaxt. Alleen de ruïnes van het fort zijn nog een bewijs van de belangrijke rol die Portobelo heeft gespeeld in de koloniale tijd. El Otro Lado is verbonden aan de stichting Casa de la Cultura Congo. Hier kunnen bezoekers kennis maken met de Afrikaanse en koloniale erfenis van deze regio. Culturele tradities en gewoontes worden hier door de bewoners van Portobelo tot uiting gebracht in allerlei creatieve kunstvormen. El Otro Lado laat haar gasten graag kennis maken met deze cultuur, maar ook de natuur in de regio. Er zijn leuke activiteiten te beleven. Voor duikers en snorkellaars zijn er vele spots die zeer de moeite waard zijn, kajakken en hiken behoren ook tot de mogelijkheden.

Klik hier voor de website van El Otro Lado.

infinity-pool-and-gazebo

Vragen, prijzen en boekingen:
El Otro Lado maakt deel uit van de Latin Collection, een selectie van reisproducten met een bijzondere beleving en stijl. Ben je reisspecialist en heb je hulp of advies nodig bij het boeken? Neem hiervoor contact met ons op.