Explora: een luxe ‘all-experience’ - caribbeanlatin.nl

Explora: een luxe ‘all-experience’

Explora biedt high-end kleinschalige accommodaties in een aantal van ‘s werelds meest ‘off-the-beat’ locaties in Chili, namelijk Atacama, Paaseiland en Torres del Paine. Gasten worden gepamperd in de lodge en gaan dagelijks op avontuur met Explora-gidsen. Een ‘all inclusive’ verblijf bij Explora is een ervaring in de ware zin van het woord.

Explora’s focus
Een kleinschalig lodge, op een afgelegen plek, omgeven door eindeloze natuurlandschappen. Je krijgt hier het gevoel ver weg van de bewoonde wereld te zijn beland. Elke regio biedt een uniek landschap, authentieke lokale culturele ervaringen en eindeloze mogelijkheden voor exploratie, dat is de primaire Explora’s focus.

All Inclusive concept
Een verblijf bij Explora is op basis van all-inclusive en dat begint al vanaf de aankomst. Inclusief transfer van/naar de luchthaven, alle maaltijden en de bar, alle verkenningen (waaronder wandelingen, panoramisch exploratie, fietsen, paardrijden), wifi in de openbare ruimtes, de nationale entreegelden parken en nog veel meer.

Arrangementen
Verblijf is op basis van ten minste 3 nachten, excursies vinden in kleine groepen plaats en worden begeleid door het zeer ervaren Explora experience-team.

Explora goes Peru deze zomer
Explora opent haar eerste lodge in Peru genaamd:  Explora Valle Sagrado. Gelegen op 2750m in de Heilige Vallei van Peru, op zo’n 1,5 uur rijden van de oude Inca-stad Cusco. De opening staat gepland op  1 juli 2016. Een ‘all inclusive experience’ voor 4 dagen in de Explora Peru lodge begint bij Usd 2.160 per persoon. Klik hier voor een impressie

Monique’s ervaring: alles klopt in deze lodges, de sfeer, de mensen, de rust en toch ook de gezelligheid. De prijzen zijn er naar, maar het is met recht een unieke ervaring en als je mij vraagt, het geld, meer dan waard. Is je klant niet zo’n groepsmens, dan is er de mogelijkheid om in sommige lodges privé-services aan te vragen. Maar de ervaring leert dat nu juist de dynamiek van een kleinschalig groepsverband de inspiraties versterkt. Ook de culinaire ervaring is een belangrijk onderdeel van Explora. Voor wie het prettig vindt om toch een ‘lijntje’ met thuis te hebben, is er wifi, maar dan alleen in de openbare ruimte. In de kamers is er geen televisie, dus geen wifi, maar complete disconnectie, puur genieten zeg ik.