Foto's online CaribbeanLatin Workshop - caribbeanlatin.nl

Foto’s online CaribbeanLatin Workshop

KLIK hier voor de foto’s

Lustrum editie in een ander jasje
Op 06 september vond de CaribbeanLatin workshop alweer voor de 5e keer plaats. Op het dag- en avondprogramma kwamen in totaal zo’n 100 reiscollega’s af. Zij werden geupdate en geïnformeerd door 10 partners. Van de laatste reistips en insiders nieuws naar de heerlijkste hapjes, gerechten en drankjes.

Locatie
Het Worldhotel Wings op de airport Rotterdam-TheHague is een toplocatie. De meet&greet met partners vond in de informele sportsbar plaats. Aansluitend was het genieten in het sfeervolle a la carte restaurant. Hier werd een, speciaal voor de workshop, samengesteld Caribbeanlatin menu geserveerd met mooie wijnen.

Anders van opzet
Een gelimiteerd aantal partners was uitgenodigd, dit op herhaaldelijk verzoek van de bezoekers van de vorige edities. Deze nieuwe opzet werd door zowel partners als bezoekers als zeer positief ontvangen en gezien als een absolute toegevoegde waarde voor de workshop. De reacties nadien waren lovend en zeker een stimulans om ons alweer voor te bereiden op de volgende CaribbeanLatin workshop.

CaribbeanLatin Workshop 6e editie
2017
voorlopig geplande datum: dinsdag, 19 september