Harbour Village Beach Club Bonaire maakt rentree in Nederland en Belgie - caribbeanlatin.nl

Harbour Village Beach Club Bonaire maakt rentree in Nederland en Belgie

PERSBERICHT
BONAIRE KRALENDIJK, maart 2014

Harbour Village Beach Club Bonaire maakt rentree in Nederland en Belgie
Harbour Village Beach Club Bonaire kiest voor intensivering van de samenwerking met de Nederlandse reiswereld. Vanaf 01 maart is de vertegenwoordiging in handen van Caribbean Reflections.

Dit elegante 5 sterren boutique hotel op Bonaire behoort tot de ‘Small Luxury Hotels of the World’. In 2013 uitgeroepen tot ‘Bonaire’s Leading Hotel’ door de prestigieuze World Travel Award. Harbour Village Beach Club beschikt over een privé strand, een eigen jachthaven en ruime kamers, 2- en 3 kamer suites met een smaakvolle en klassieke inrichting.

Op een prachtige locatie; een privé-schiereiland in de Caribische zee, direct aan een uitgestrekte baai omzoomd door palmbomen. Snorkel- en duiklocaties zijn bereikbaar vanaf het strand, paddelen en kajakken behoren ook tot de activiteiten. Het restaurant bevindt zich aan zee met terras op het buitendek. Verder een 5 sterren PADI duikschool, 2 zwembaden, Spa, fitness, tennis en een kinderprogramma.

Het Nederlands Caribische eiland Bonaire kent een heel eigen sfeer en een constant aangenaam klimaat, kristalhelder water, een overvloed aan zeeleven en de meest ongerepte koraalriffen ter wereld. Harbour Village Beach Club is er voor wie de schoonheid van Bonaire wil combineren met het meest stijlvolle en luxe hotel op het eiland.

Noot voor de redactie:
www.harbourvillage.com

Meer info:
Caribbean Reflections
Monique Peereland
tel. 00 (0)31 10 2330135
e-mail info@caribbeanreflections.nl