Harbour Village Bonaire weer in de lift sinds code geel - caribbeanlatin.nl

Harbour Village Bonaire weer in de lift sinds code geel

Voor iedereen die wel een beetje ‘zen’ kan gebruiken, niets liever wil dan ontsnappen naar de zon en zich onbezorgd wil onderdompelen, kiest voor Harbour Village Bonaire. Hier creëer je je eigen bubbel en kun je in alle rust baden in luxe en ruimte. Dit small luxury hotel of the world, de enige op Bonaire, heeft een paradijselijk privéstrand pal voor de deur. Je loopt zo vanuit je suite het strand op. Aan de ene kant de kleine jachthaven en aan de andere kant de duikschool met daartussen een schitterend aan zee gelegen restaurant. Harbour Village viert dit  jaar haar 30e verjaardag en blijft zich onverminderd inzetten om haar gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Kajakken bij Harbour Village Bonaire vanaf het privéstrand

Reviews van reiscollega’s tijdens code geel

Alannah Paans, eigenaar travelhunter.nl
“Wat een luxe! Harbour Village heeft niet alleen een perfecte ligging aan een tropisch strand met palmbomen en hangmatten, je wordt ook nog eens super gastvrij ontvangen en je kunt er heerlijk dineren op het strand! De suites zijn erg ruim en hebben een badkamer dat bijna wel een spa lijkt. Verder kun je er snorkelen, suppen en kajakken en er wordt goed omgegaan met de regels rondom Covid-19 wat een veilig gevoel geeft in deze tijd!”

Elise Milner, ABC Travel
“Dit privéresort ademt Bonaire, een oasis van rust aan het mooiste strand van het eiland! De oprechte en persoonlijke service van het personeel, zorgde ervoor dat wij niets te kort kwamen tijdens ons verblijf. Ons favoriete moment van de dag? Onder het genot van een cocktail vanuit een comfortabele hangmat op het strand wegdromen, uitkijkend op de ongekende variaties aan blauwtinten van de zee, echt onvergetelijk”.

Heb je vragen over Harbour Village Bonaire neem contact op met Monique