Kies voor Harbour Village én de beste snorkelbestemming in de Caribbean - caribbeanlatin.nl

Kies voor Harbour Village én de beste snorkelbestemming in de Caribbean

PERSBERICHT
BONAIRE KRALENDIJK, 15 mei 2014

Kies voor Harbour Village en de beste snorkelbestemming in de Caribbean
Ontdek de paradijselijke ende meest ongerepte koraalriffen ter wereld met een overvloed aan zeeleven op Bonaire tijdens een verblijf in het meest exclusieve duik- en strandresort, Harbour Village Beach Club.

Bonaire ‘beste’ snorkel- en duikbestemming
Bonaire, Nederlands Caribbean – Plan een onvergetelijke onderwateravontuur bij Harbour Village met een eigen PADI 5-sterren duikschool direct aan het privé strand.  Voor duikers en snorkelaars op alle niveaus is er een ongekend divers aanbod. Harbour Village Beach Club ligt op een prachtige locatie; een privé-schiereiland in de Caribische zee op het eiland Bonaire, door de lezers van het prestigieuze Scuba Diving magazine recentelijk verkozen tot de ‘beste’ bestemming in onderstaande categorieën:

  • Beste voor kustduiken (snorkelen)
  • Beste duiken voor beginners
  • Beste macro duiken
  • Beste duiken voor gevorderden
  • Beste onderwater fotografie

Bonaire kreeg ook de titel ‘beste eiland voor families’ in het ‘islands magazine’ en de 4e plaats toegewezen als <‘s werelds beste eiland voor snorkelen>. Dit opgeteld bij de vele andere onderscheidingen die aan Bonaire zijn toegekend bevestigen de unieke eigenschappen van het eiland met het meest onaangetaste koraalrif en de meeste vissoorten in de Caribbean. De ligging van Bonaire buiten de orkaanzone, het constant aangenaam klimaat en de kristalheldere zichtbaarheid op elke diepte garanderen een onvergetelijke tropische onderwaterervaring.

5-sterren PADI duikschool ‘Great Adventure’
Snorkelaars kunnen direct vanaf de kust bij Harbour Village op korte zwemafstand van het strand een aantal mooie snorkelplekken ontdekken waaronder een scheepswrak van 30 meter. Harbour Village beschikt over een 5-sterren PADI duikschool met professionele duikinstructeurs. Gasten kunnen duikapparatuur huren maar ook een gecertificeerde opleiding volgen. Dagelijks vaart de duikboot met kleine groepen naar de mooiste duik- en snorkelplekken. Er worden speciale programma’s aangeboden, zoals nachtduiken- en of snorkelen, een bijzondere ervaring waarbij met speciale UV-lampen de fantastische fluorescerende kleuren van de zeedieren en koralen onderwater kunnen worden waargenomen. Zo zijn er ook onderwaterprogramma’s voor jongeren van verschillende leeftijden; air snorkeling (5+) bubbelmaker (8+) en een duik- en gecertificeerd programma voor tieners (10+).

Harbour Village, het meeste luxe verblijfadres
Harbour Village Beach Club zelf is in 2013 uitgeroepen tot ‘Bonaire’s Leading Hotel’ door World Travel Award, beschouwd als de ‘Oscars van de reisindustrie’ door Wall Street Journal. Dit elegante hotel behoort tot de ‘Small Luxury Hotels of the World’ en beschikt over een privé strand en eigen jachthaven. De kamers, 2- en 3-kamer suites zijn ruim, elegant en klassiek. De luxe vakantiehuizen zijn een aantrekkelijker verblijfadres voor families, zeer ruime accommodatie met een smaakvolle klassieke inrichting en veel individuele vrijheid in huiselijke sfeer.

Het uitgestrekte privé strand met poederwit zand wordt omzoomd door schaduwrijke palmbomen. Een ideale plek om in alle comfort te relaxen, loungen en zonnen. Op het strand en de pier ligt La Balandra restaurant met een overdekt buitenterras uitkijkend op zee . Hier is het genieten van een heerlijk ontbijt en een zonnige maaltijd. ‘s Avonds zorgt deze bijzondere setting tijdens een culinair diner voor een sfeervolle ambiance. Een romantisch tafeltje bij kaarslicht aan de vloedlijn behoort tot de mogelijkheden!

Meer info:
Caribbean Reflections
Monique Peereland
e-mail info@caribbeanreflections.nl