Nieuw jasje voor Divi Flamingo! - caribbeanlatin.nl

Nieuw jasje voor Divi Flamingo!

Divi Resorts kondigt een complete verbouwing van het Divi Flamingo Beach Resort op Bonaire aan. De renovatie van het 129-kamers tellende resort begint in september en moet in juni 2015 afgerond zijn.
De upgrade heeft onder meer betrekking op de kamers, het terrein, de lobby, zwembaden, het strand, de restaurants en bars, de inrichting van het buitenterrein, de duikfaciliteiten en het winkelaanbod. Het is de grootste kapitaalinvestering in de hospitality op Bonaire in de afgelopen jaren. aldus Marco Galaverna, president en chief operating officer van Divi Resorts. Volgens hem zal de renovatie Divi de onbetwiste leider in de gastvrijheidsector van het eiland te maken. De modernisering van Divi Dive, de in-house duik operatie, samen met de makeover van het hotel zal een zegen voor het duikbedrijf van het resort zijn; maar zal ook naar verwachting een nieuwe mekka voor Caribbean-gerichte vakantiegangers uit de hele wereld creëren.

En meer…
Ook andere Divi Resorts worden opgeknapt. Divi Little Bay Resort op St. Maarten krijgt dit najaar een nieuwe lobby, terwijl het Seabreeze restaurant wordt voorzien van nieuw meubilair en een nieuw dak. Divi Little Bay heeft sinds kort ook all inclusive mogelijkheden.
De renovatie van 30 golf villa’s van het Divi Village Golf & Beach Resort op Aruba wordt in november dit jaar afgerond. De 101 torensuites en villa’s van het Divi Phoenix Beach Resort op Aruba ondergaan binnenkort een opknapbeurt.