Ons verhaal - caribbeanlatin.nl

Ons verhaal

Time Flies….

We kijken het allerliefst vooruit, maar voor ons verhaal nemen we wat stappen terug in de tijd. We kijken naar de jaren waarin het allemaal begonnen is en daarna hoe we gegroeid zijn tot waar we nu staan. Onze paden kruisten als vanzelf en de gemene deler laat zich raden, de Caribbean. Niet ín de Caribbean zelf maar bij de pionier van reizen naar de ABC eilanden in Nederland. Toen het nieuwe goud, een wereld te winnen, en met vallen en opstaan is het geworden tot wat we nu weten: de ABC eilanden ‘are here to stay’. Net als wij overigens, met een positieve blik op de toekomst, op hoe we het nog mooier kunnen maken voor elkaar en de wereld om ons heen. 

Werken met een grenzeloze horizon

De lat hoog houden is iets wat in ons DNA zit, gedrevenheid komt voort,  niet uit het ondernemen zelf, maar om met elkaar en collega’s het verschil te maken, van elkaar te leren en elkaar te helpen. De manier waarop wij de wereld zien is volledig verweven met de manier waarop wij werken. Persoonlijk, meelevend en met de Caribbean als onze sweetspot. Daar hoort overigens ook al jaren Latijns Amerika bij. Ieder vanuit onze eigen stad, ieder met onze ‘eigen’ hotels en soms pakken we een opdracht samen op, want zo werken we. Samen!

De waarde van give-and-take

Niets zo fijn als je weet dat je altijd op de ander kan rekenen, een groot vertrouwen hebt in elkaars vaardigheden. Even van je ‘eigen eiland’ afkomen om te sparren en met een frisse blik tegen dingen aan te kijken. Het levert ons altijd inspiratie en nieuwe inzichten op. Dat gunnen we al onze reiscollega’s. Want wat is er nu niet leuker om elkaars successen te delen, en daar horen soms ook de frustraties bij. We ondersteunen graag waar mogelijk, want we weten uit eigen ervaring, hoe fijn het is als je advies krijgt of een goede tip. Let’s connect, learn, share and inspire!

Prettig kennis te maken trouwens. Wij zijn Hetty en Monique en samen zijn wij caribbeanlatin.nl