De leukste hideway van Aruba - caribbeanlatin.nl

De leukste hideway van Aruba

Dit allerleukste onderkomen op Aruba verschilt in vele opzichten van de hotels aan de kust. In de prachtige tropische tuin waan je je in de jungle, het staat er vol met palmen, varens en heel veel bloemen en daartussen zonnige zithoekjes. Paradera Park is allerminst onbekend, sterker nog het is al jaren favoriet bij wie het kent. Neemt niet weg dat het zo heerlijk verscholen ligt en als je er eenmaal bent, het voelt alsof je op een van de best bewaarde geheimen van Aruba bent beland. Wil je een strand dichtbij, dan is het nog geen 10 minuten rijden.

picture this..

… zon, een glas wijn en oneindig witte stranden, tel daarbij op een intiem en sfeervol onderkomen waar elke gast kan rekenen op de persoonlijke aandacht van Debby en Henk. Zij zijn de eigenaren, een superduo, die al jaren onafhankelijk en met veel liefde Paradera Park Aruba runnen.

Het gemak van 1st class hotel services

Bij Paradera Park Aruba voelen gasten zich snel thuis, eigen appartement, eigen keukentje, zelfs een BBQ is beschikbaar,! Je zou zeggen meer heb je niet nodig, maar dat is nu precies waarmee Paradera Park het verschil maakt; een kleinschalig intiem onderkomen met 1st class hotelservices. Bij Paradera Park gaat het om de beleving van een ontspannen vakantie in alle comfort en met veel privacy. Er zijn ‘maar’ 17 appartementen, heel wat anders dan de hotels aan de kust, het ligt namelijk heerlijk verscholen op een unieke plek en je bent ook nog eens van alle gemakken voorzien. Of het nu een pre check-in is, ontbijtservice of wat denk je van een gevulde koelbox met strandstoelen voor een heerlijke stranddag?

In goede handen

Maar er kan meer, veel meer! Debby en Henk regelen ook transfer, excursies en geven de beste Aruba tips. Het is de perfecte uitvalsbasis voor Aruba ‘all the way’ om daarna weer het gevoel van thuiskomen te ervaren bij Paradera Park. Hier doet alles er toe, de kleinste details, echt niets is Debby en Henk te gek, gasten krijgen hun volledige aandacht. Do we need to say more?

Thuis weg van huis

Alle 17 appartementen bevinden zich op de begane grond of de 1e etage, alle met privébalkon of terras én een eigen keuken. Zelf je ontbijt klaar maken en altijd een koel drankje binnen handbereik, wel zo makkelijk, bovendien ligt de supermarkt op maar 3 minuten loopafstand. In de prachtig onderhouden tuin van Paradera Park is het ook prima toeven, er is een zwembad met zonneterras, verder gezellige zitjes, hangmatten en BBQ’s voor wie zelf een steak of een visje wil grillen. 

Vragen? Neem contact op met Monique