Private beach time op Bonaire! - caribbeanlatin.nl

Private beach time op Bonaire!

Je even alleen op de wereld wanen, met een leegte om je heen, de zon op je huid en het geluid van de zee, dat gevoel ervaar je op het strand van Harbour Village Beach Club Bonaire. En als je denkt dat zo’n aantrekkelijke spot binnen no-time vol ligt met andere beach seekers, dan heb je het mis. Harbour Village heeft als enige resort op Bonaire een ‘guest only’ private beach.

Harbour Village Beach Club het enige privéstrand op Bonaire

Welcome to our little escape in paradise

Al ruim 30 jaar biedt Harbour Village Beach Club Bonaire haar gasten luxe en excellente service in een Caribbean ambiance. Als gast ervaar je hier het beste van twee werelden. Enerzijds een luxe privéresort op Bonaire met het mooiste strand en anderzijds de gemoedelijkheid van dit meest authentieke eiland van de ABC. Kortom een ‘perfect match’ voor een exclusieve beleving in de Caribbean. Tel daarbij op een pittoreske eigen jachthaven, 5-sterren PADI duikcentrum en een Spa. De kamers en suites liggen verscholen in het groen, en de ligging aan de westkant van het eiland, staat garant voor de mooiste zonsondergang.

welcome to our little escape in paradise!

Je eigen romantische bubble

Overdag in een couples hangmat onder palmbomen, mijmerend met een verfrissend drankje en ’s avonds dineren in een sprookjesachtige omgeving bij kaarslicht. Met een gemiddelde temperatuur van 27ºC op Bonaire is het elk moment van de dag genieten, Op het strand, je eigen terras of balkon, of in ons restaurant met een altijd aanwezige bries door de ligging op zee. Overdag de oogverblindende glinstering van de zon op het water en ‘s avonds? Wat denk je van een tafeltje aan de vloedlijn, op het strand met brandende fakkels en een zon die langzaam ondergaat?

De mooiste onderwaterwereld aan je voeten

Zeg nu eerlijk, als je dan toch op een van de mooiste duikplekken ter wereld bent, dan is snorkelen toch een echte ‘must do’ en duiken al helemaal een unieke beleving. Niets moet, alles mag, Probeer het gewoon is, vanaf het strand van Harbour Village is het maar een klein stukje zwemmen naar het huisrif om de meest exotische vissen te bewonderen! En heb je nog een duwtje nodig dan hoef je alleen maar met het bevlogen team van Harbour Village te praten. Ze vertellen over de mooiste en de beste spots en nemen alle tijd om je wegwijs te maken. Werkelijk overal is aan gedacht, alles is er te huur en voordat je het weet boek je een trip en zit je de volgende dag al op de boot die overigens vertrekt vanaf het strand, wel zo makkelijk.

Wist je trouwens dat…Bonaire al ruim 40 jaar beschikt over een beschermd Marine Park? Dit zegt veel over haar bewoners en hun liefde voor de natuur. Tot de dag van vandaag is de bescherming van het natuurschoon een kostbaar goed op het eiland, ook boven water.

Harbour Village draagt haar steentje bij; al jaren zet zij zich als gepassioneerd rifbeschermer in. Zo onderhouden zij een groot aantal koraalbomen die onder water zijn geplant om nieuw koraal te kweken, te onderhouden en te transplanteren naar aangetaste riffen rondom Bonaire. Harbour Village is medeoprichter van de stichting koraalbehoud en haar eigen duikmasters zijn officieel gecertificeerd als koraal- en rif beschermer. Neem vooral een kijkje als je bij Harbour Village bent!

Beachfront Suites

Deze ruimer-dan-ruimere suites hebben een aparte slaapkamer met een kingsize bed om van te dromen en een mega grote badkamer. Ligging direct aan het strand, spot on! De inrichting heeft een charmante eigentijdse sfeer en is gedecoreerd met frisblauwe kleuren. Ben je een early-bird of hou je gewoon van koffie op elk moment van de dag, dan zit je hier ook goed, want elke kamer heeft een Nespresso apparaat én een fridge, dus altijd een koel drankje in de buurt, Zin in een hapje of een drankje? In nog geen 2 minuten wandelen loop je via het strand naar het restaurant aan zee.

TIP: Er zijn 2 type Beachfront Suites die zijn verspreid over de 1e etage (Upstairs) en de begane grond (Premier). Wil je een eigen terras met tuintje en direct toegang tot het strand dan kies je voor de Premier en stel je iets meer privacy op prijs dan is de Upstairs de perfecte keuze met balkon en frontaal zeezicht. Er zijn in totaal 2 Beachfront Suites die over 2 slaapkamers beschikken, ideaal voor gezinnen.

Beachfront Suites direct aan het privéstrand

Marina en tuinkamers

Wie in een kamer aan de marina ofwel jachthaven verblijft, kan rekenen op een altijd heerlijke bries van zee en natuurlijk een fantastisch uitzicht. De tuinkamers liggen verspreid in niet ‘zomaar’ een tuin, maar een tropische oase vol palmen, varens en bloemen, echt heel veel bloemen. Overigens niet onbelangrijk, het strand ligt letterlijk ‘om de hoek’.

Kamers aan de jachthaven

Harbour Village ook geschikt voor gezinnen?

Geen glijbanen of speeltuinen, maar nog veel beter; een overzichtelijk strand met veel schaduwplekken onder de palmbomen, een rustige, ondiepe en aangenaam warme zee! Ideaal ook voor ouders die onder het genot van een drankje vanaf het restaurant, met een gerust hart kunnen genieten, terwijl, onder hun toeziend oog, de kinderen zich vermaken op het strand. ’s Avonds een dinner-for-2? Het restaurant ligt op 3 minuten loopafstand van de suite of kamer. en een babyfoon is zo geregeld.

TIP: Snorkelen vanaf het strand is leuk voor elke leeftijd, maar nog leuker is het voor een kind om een duikbrevet te halen. Voor kinderen die nog niet oud genoeg zijn (8+), maar wel nieuwsgierig, is er de Bubblemaker! Hoe leuk is het om met een stoer duikerspak en uitrusting onder water te leren ademen en te zweven als een astronaut. Voor 10+ is er de junior discovery scuba diving (10+). Uiteraard alles onder supervisie van ons team ervaren dive masters.