Restaurant tips Curaçao - caribbeanlatin.nl

Restaurant tips Curaçao

Een aantal reviews en tips van 3 restaurants op Curaçao die we in december bezochten.

Restaurant 020

Gelegen in Willemstad aan zee en is zeker een van de meest luxe restaurants van het eiland. Wie houdt van lang tafelen met erg interessante en niet-alledaagse gangen moet hier zijn.

Jaanchie

Jaanchie is voor iedereen die de lokale keuken van het eiland wil proberen. Restaurant Jaanchie is gelegen in Westpunt, iets ten noorden van de bekende strandjes Grote en Kleine knip. Restaurant Jaanchie serveert lokale gerechten als geitenstoof en leguanensoep. Erg lekker en totaal verschillend met de andere restaurants op Curaçao.

De Visserij

De Visserij

Restaurant de Visserij ligt in Piscadera Bay vlakbij het Marriott Beach Resort. Niet 1x maar 2x keer hebben we hier gegeten. De visserij staat, wat zijn naam al doet vermoeden, bekend om zijn extreem lekkere en verse vis. Het restaurant hanteert een erg simpel concept; Je kan aan de bar vijf verschillende visgerechten en frietjes bestellen en kan vervolgens plaatsnemen aan één van de tafels. Alle visgerechten zijn supervers en daardoor erg lekker. Verwacht overigens bij dit restaurants geen luxe, maar dat is juist de charme. De visserij is slechts op een beperkt aantal dagen geopend (vrijdag tot en met maandag) en aan reserveringen doen ze niet, dus in de rij om te bestellen, maar het eten maakt alles goed en de sfeer is top!