Sunset Cruise bij Harbour Village Beach Club. - caribbeanlatin.nl

Sunset Cruise bij Harbour Village Beach Club.

Een tocht langs de kust van Bonaire terwijl de zon langzaam ondergaat

Bonaire, Nederlands Caribbean – Harbour Village biedt haar gasten de perfecte afsluiting van de dag. Het resorts’ privéstrand is het vertrekpunt van de sunset cruise. Tijdens de sfeervolle tocht langs de kust is het genieten van de zonsondergang waarbij de hemel zich in een prachtig kleurenpalet hult.

De sunset cruise bij Harbour Village laat je kennis maken met de mooie kust van Bonaire en biedt de unieke kans om een onvergetelijke zonsondergang vanaf het water te beleven. Zowel de Harbour Bell als de Harbour Queen bieden aan boord een excellente service. Inbegrepen tijdens de cruise zijn cocktails en culinaire bites bereid door onze chefs van het resorts’ restaurant La Balandra. A la carte menus, champagne en wijnassortiment zijn ook beschikbaar.

Lid van Small Luxury Hotels of the World, Harbour Village Beach Club is exclusief gelegen op een privéschiereiland met premium accommodatie direct aan een wit zandstrand in een weelderige tuin. Verder een 5-sterren PADI duikschool.

Naast de Sunset Cruise biedt het resort nog een aantal leuke excursies aan zoals dagcruises, kajak- en stand-up paddleboard tours.

Voor wie geïnteresseerd is in belevenissen onder water, biedt Harbour Village bootcharters en arrangementen voor zowel de ervaren als beginnende duikers en/of snorkelaars. Bonaire heeft een ideale ligging buiten de orkaanzone een constant klimaat, kristalheldere waters met een zichtbaarheid op elke diepte. Een uitbundig zeeleven waaronder meer dan 300 vissoorten en meer dan 120 verschillende soorten koraal. Gasten kunnen een eerste duik- of snorkelervaring opdoen bij ‘Our Confidence’, een scheepswrak van 18-meter lengte dat net voor de kust ligt, vanaf het privé-strand dus makkelijk bereikbaar. Een andere interessante duikspot op zwemafstand heet ‘Something Special’.

Er is de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal bijzondere duikprogramma’s zoals educatief rifduiken of nachtduiken met UV-lichten. Harbour Village, mede-oprichter en lid van de stichting ‘Coral Restoration Foundation’ op Bonaire.

“Er is geen andere plek in de Caribbean die zoveel belevenissen aanbiedt op en onder water in een omgeving van luxe en comfort”, zegt Jean-Marc Petin, General Manager van Harbour Village Beach Club Bonaire.