Tango Mar - caribbeanlatin.nl

Tango Mar

Dit hotel is te vinden op de Peninsula Nicoya in het zuidwesten van Costa Rica. Direct aan een langgerekte kust, een werkelijk schitterende plek aan zee. De golven kunnen een uitdaging zijn voor wie wil zwemmen, maar het strand leent zich uitstekend voor lange wandelingen om daarna neer te strijken op een comfortabel ligbed. Een schaduwplekje is er altijd wel te vinden door de vele palmbomen met her en der verspreid een hangmat om in te relaxen.

our-beach-quizales-beach.jpg.1024x0

Een uitstekend oord om weg te zijn van alle hectiek, geen bruisend nachtleven, maar een aangenaam verblijfadres om in alle rust te genieten. De sfeer in het hotel is familiair, er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke benadering. Het personeel is zeer attent en de vaak aanwezige Belgische eigenaresse maakt graag tijd vrij voor een babbel en geeft allerlei leuke tips over wat er in de omgeving allemaal te doen is.

terraza-rest-atardecer.jpg.1024x0
Het hoofdrestaurant met een goed aangeschreven keuken, heeft een sfeervol buitenterras boven zee waar het heerlijk toeven is, aangrenzend een gezellige bar. Verder een zwembad met restaurant en nog 2 kleinere zwembaden. Er zijn meerdere type kamers, waarvan de beachfront kamers direct aan zee zijn gelegen. Een totaal van 43 kamers en drie villa’s ligt op een privé-reservaat van 60 hectare groot, waar zich ook een golfbaan en paardenstallen bevinden. Klik hier voor de website van Tango Mar.

balcony-beachfront.JPG.1024x0 (1)

Er zijn drie manieren om Tango Mar te bereiken: Met de (auto)ferry van Puntarenas naar de haven van Paquera (circa 2 uur) of overland vanuit het noorden via de Tempisque brug; Verder zijn er dagelijkse vluchten vanuit San Jose naar de luchthaven Tambor, Liberia of Nosara met aansluitend transfer naar Tango Mar.

Omgeving
Alleen al bij het hotel vind je apen, exotische vogels en leguanen. Een paardrijtocht langs het strand, of snorkelen bij Tortuga-eiland of diereneiland Curu zijn een aantal van de uitstapjes in de omgeving. Montezuma is de dichtstbij zijnde plaats op 30 minuten rijden.

Vragen, prijzen en boekingen:
Tango Mar maakt deel uit van de Latin Collection, een selectie van reisproducten met een bijzondere beleving en stijl. Ben je reisspecialist en heb je hulp of advies nodig bij het boeken? Neem hiervoor contact met ons op.