Top Tips van Bonaire's Best  - caribbeanlatin.nl

Top Tips van Bonaire’s Best 

Goodbye orange, HELLO yellow! We schreeuwen het van de daken, want Bonaire kleurt weer geel. We doen een dansje, het liefst natuurlijk samen met jou, maar we hebben een plannetje. We laten je in kennis maken met Isabel en Serge, live vanuit Harbour Village Bonaire. Ze geven je Top Tips en een sneak peak voor die mooie zomer die komen gaat. Ga je mee?

Isabel, waarom Harbour Village anders is.

Isabel is de front office manager, ze geeft antwoorden op veel gestelde vragen van reisagenten en legt uit waarom zij vindt dat Harbour Village uniek is op Bonaire. Het is de prachtige locatie, de luxe faciliteiten, maar vooral ook de persoonlijke aandacht. Dit totaalplaatje is al jarenlang de reden waarom veel gasten telkens weer terugkeren. 

Serge de duikmanager: dit moet je weten!

Serge is de bevlogen duikmanager van Harbour Village. Zijn passie valt niet moeilijk te raden, duiken en alles wat maar met zeewateren te maken heeft. Bonaire is al jaren zijn thuis, hij weet gasten een unieke ervaring te bezorgen door de schoonheid van Bonaire perfect te combineren met de exclusieve mogelijkheden van Harbour Village.

fotocredit: www.travelhunter.nl

Bonaire’s Best omdat….

Bedden die hemels slapen, van je terras zo het strand op, de zee in. Eindeloos tafelen in het restaurant met een adembenemend uitzicht en een ge-wél-dig bounty strand letterlijk voor je deur. Tel daarbij op de 5-sterren service, want voor elke vraag een antwoord, elke wens een invulling en altijd bereikbaar voor haar gasten. Daarom is Harbour Village Bonaire’s Best. 

tafelen bij restaurant La Balandra met adembenemend uitzicht