Duiken een ‘total body workout’ - caribbeanlatin.nl

Duiken een ‘total body workout’

Duiken is niet alleen een geweldige ervaring, maar wist je dat je in 30 minuten zo’n 400 calorieën verbrandt? Duiken staat gelijk aan een ‘total body workout’, een combinatie van cardio en krachttraining.

Duik in een nieuwe wereld
Onder water voel je je gewichtloos, maar het manoeuvreren door het water vereist voortdurende beweging van je hele lichaam. Het leuke is, dat het daardoor niet voelt als een workout, het gaat eigenlijk vanzelf. Tel daarbij op, dat duiken een unieke beleving is. Je duikt letterlijk in een andere wereld, waarin je vrijheid en rust ervaart en waar je je één voelt met een uniek onderwaterleven.

Proberen of duiken iets voor je is?
Speciaal voor wie nog niet helemaal klaar is om een training te volgen, maar eerst wil weten hoe het is om onder water te ademen, de stilte te ervaren. Hoe het voelt om je tussen dieren en planten te bewegen, er leert onderdeel van uit te maken. Kies dan voor een ‘Discover Scuba duikervaring’. Daarna kan je de Open Water Diver cursus volgen, waarvan je het theoretische deel online kan doen.

Harbour Village Beach Club
Heb je nog niet eerder gedoken? Kies dan voor een zonzekere bestemming met een fantastische onderwaterwereld. Bonaire is dé top duikbestemming in de Caribbean. Wat wil zeggen een heerlijk klimaat en helder water. Het hotel met het mooiste strand van het eiland is Harbour Village Beach Club. Het heeft een eigen duikschool Great Adventures, dat direct aan het strand ligt. Je kunt je hier uitgebreid laten informeren door professionele duikinstructeurs. Een ‘total body workout’ onder water en daarna relaxen op het strand van het meest luxe hotel op Bonaire.

coastline HVBC