Waarom de Caribbean Latin Workshop interessant is voor reisprofs - caribbeanlatin.nl

Waarom de Caribbean Latin Workshop interessant is voor reisprofs

Tijdens dit jaarlijks terugkerend event bundelen we ambities en brengen we reisprofs en local experts met elkaar in verbinding. Leren, delen en inspireren, ofwel interactief samenwerken, onder het genot van een hapje en een drankje. Stay tuned! 14 maart 2023 vindt de 9e editie plaats in België.  

Wat levert een bezoek aan de Caribbean Latin Workshop nu eigenlijk op?
Veel, aldus Monique Peereland. Je krijgt de unieke kans om een groot aantal bestemmingen en reisproducten uit de Caribbean en Latijns Amerika (beter) te leren kennen. En dan niet alleen de bekende, maar juist ook onbekende bestemmingen. Dit alles in een intieme, gastvrije setting en met oog voor een bijzondere locatie met een verhaal, goed eten en drinken. Zo hebben we in 2018 bezoekers verrast met een inspirerende filmcompilatie van bestemmingen in een prachtig theater en in 2019 kozen we voor unieke industriële locaties. Ook sprekers hebben onze aandacht, zo wisten we bij de laatste editie een beroemde fotojournalist, die voor o.a. National Geographic werkt, te strikken om zijn indrukwekkende reisfoto’s en verhalen te delen.

Waarom organiseren wij deze workshop?
Hetty Grote: Onze passie voor de regio is groot en we hebben een breed netwerk met daarin grote en kleine spelers. Het is ons doel om zo veel mogelijk diverse partners bij elkaar te brengen, om het voor de reisprofessional zo interessant en afwisselend mogelijk te maken. We zijn in 2011 geleden begonnen en tot dusver het enige platform voor de Caribbean en Latijns Amerika gebleken. Daarnaast, zegt Monique, zijn wij niet alleen organisator, maar vooral heel actief betrokken. Het is ons er veel aan gelegen dat iedereen er alles uit haalt wat mogelijk is. Dat geldt voor zowel de bezoekers als voor de partners die op de beursvloer aanwezig zijn. Onze kennis en ons netwerk delen wij graag, want wij geloven in de kracht van samenwerken. Dat is niet alleen effectief, maar vooral ook veel leuker! Hieronder vind je een korte impressie van de Caribbean Latin Workshop.