TRIBES - Caribbean Latin Workshop - caribbeanlatin.nl

TRIBES – Caribbean Latin Workshop

Caribbean Latin Workshop, vond op maandag 24 september 2018 plaats.

Adres Locatie Caribbean Latin Workshop:  TRIBES, Weena 750 Rotterdam *
* direct tegenover Rotterdam Centraal Station

TRIBES ‘inspiring workplaces’ heeft een trendy uitstraling en de sfeer van een luxe hotel. Alles draait hier om gastvrijheid, creativiteit en energie. Ook het interieur draagt hieraan bij, geheel in het teken van nog bestaande nomadische stammen op de wereld. Dat zie je terug in de kleuren, de materialen en zelfs de indeling van de werkplekken.

Bij TRIBES kunnen zelfstandigen, start-ups, maar ook gevestigde bedrijven, kantoor- en vergaderruimte huren, van enkele uurtjes tot meerdere maanden. Uitstekende koffie en snel internet spreken voor zich. Ontbijten, lunchen, een vruchtensapje, smoothy of een wijntje halen in het cafe/restaurant ‘House of Tribes’ kan ook. Welke locatie je ook kiest, je kunt rekenen op een inspirerende ontmoetingsplek of je hier nu klanten ontvangt, met collega’s samenwerkt of andere ondernemers leert kennen. TRIBES goes where the business is!

Met nu al 16 locaties in Nederland, 4 in Brussel en 3 in Duitsland is er een ruime keuze, en daar blijft het niet bij, want verdere uitbreiding staat op de planning. Klik hier om de uitzending over deze locatie in het programma Business Class te bekijken.